donderdag 4 juli 2013

Ekken

Met Ekken geef je jouw auto een sportief uiterlijk. Ekken is een veel voorkomend merk in de racing & tuning wereld. Door de lange ervaring van Ekken in de racesport kunnen ze high performance producten ontwikkelen die zowel sportief als duurzaam zijn.


Ekken instaplijsten

De Ekken instaplijsten zijn universeel geschikt voor de meeste auto’s. Geef jouw auto een sportief en modern uiterlijk met deze Ekken instaplijsten. Naast een nieuw uiterlijk beschermen deze instaplijsten ook uw originele lak tegen beschadigingen. De Ekken instaplijsten zijn van 100% duurzaam anti-slijtage kunststof gemaakt. De coating is duurzaam en krasbestendig. Het materiaal is vocht en vuil afstotend en hierdoor makkelijk schoon te maken.

                                                     Bekijk de Ekken instaplijsten

Ekken pedalen set   

Geef je auto een sportieve look met de Ekken Pedal set. In de racewereld is Ekken een bekend merk wat veel gebruikt wordt. Door de lange ervaring van Ekken in de racesport kunnen ze high performance producten ontwikkelen zoals deze Ekken Pedal set. De pedalen zijn van hoogwaardig aluminium en duurzaam rubber gemaakt wat zorgt voor perfecte anti-slip pedalen, ook bij natte schoenen.

Bekijk de Ekken Pedalen set

Ekken gordelhoezen

Zit jouw gordel soms ook vervelend en doe je de riem liever niet om? Dan zijn de Ekken shoulder pads de ideale oplossing. Dit zijn zachte gordelhoezen die je om jouw veiligheidsgordel heen bevestigt waardoor de gordel niet meer irriteert. Zo wordt gordel dragen weer comfortabel. Gordelhoezen zijn vooral bekend uit de racerij, waar ze intensief gebruikt worden om irritatie tijdens het rijden te voorkomen. Zo wordt het gordel dragen weer comfortabel en geef je tegelijkertijd het interieur van jouw auto een sportief en modern uiterlijk.

                                                     Bekijk de gordelhoezen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten