donderdag 28 februari 2013

Safety Hammers, veilig de weg op.

De Safety Hammer Plus

Dubbele hamer van koolstofstaal om je autoraam in enkele seconden te verbrijzelen met een ingebouwd mes om de autogordel door te snijden. Perfect voor elke noodsituatie die zich kan voordoen.

Dit product is ontworpen om jouw leven te beschermen. Als je optimaal voorbereid wilt zijn is het handig om de gebruiksaanwijzing te lezen. Zo weet je hoe je moet handelen in een noodsituatie. Je kunt bijvoorbeeld het beste de veiligheidshamer monteren aan de bestuurderskant, één aan de passagierskant en achterin. Zo jouw passagiers en jijzelf optimaal beschermd.


Het merk LifeHammer heeft 30 jaar geleden de eerste veiligheidshamer ontwikkeld en sindsdien de eigenschappen alleen maar verbeterd. De nieuwe Safety Hammer Plus heeft een nog hogere kwaliteitsstandaard geïntroduceerd dan de normale veiligheidshamers. De veiligheidshamer heeft een dubbelzijdige kop van hoogwaardig carbon-staal die niet zal verslijten. De Safety Hammer Plus heeft ook een geïntegreerde gordelsnijder die moeiteloos door alle autogordels snijd.

De handgreep is ergonomisch vormgegeven en voorzien van oranje antislip materiaal. Hierdoor is de veiligheidshamer goed zichtbaar en zal niet uit je hand glijden.


Bij de veiligheidshamer wordt een houdersysteem geleverd die eenvoudig en snel bevestigd kan worden aan de binnenzijde van de autodeur, het Quick Click Systeem. Je kan de veiligheidshamer ook bevestigen op elke andere plek die jij zelf het handigst vindt. Ook kan je op dit bevestigingssysteem een 2e hamer bevestigen. De kleine clickadapters zijn 360 graden te draaien en verwisselbaar. Zo kan je de Safety Hammer Plus op elke manier installeren zodat je er makkelijk bij kan.

De Emergency Tool Evolution

Een evolutie in noodhamers: de noodhamer met opgeborgen ultra-harde keramische kop. Door de noodhamer tegen het raam aan te duwen, breekt het raam eenvoudig. De keramische kop zit veilig verborgen, je drukt de hamer op het raam, oefent druk uit en de kop komt eruit. Nadat je de veiligheidshamer heb gebruikt klikt de kop weer terug in de hamer. Doordat de kop verborgen zit is de veiligheidshamer extra veilig. Ook deze veiligheidshamer heeft een ingebouwd mes die moeiteloos door autogordels heen snijdt.
Natuurlijk wordt hierbij ook het Quick Click systeem meegeleverd dat ervoor zorgt dat de noodhamer in elke gewenste positie gemonteerd kan worden en snel en eenvoudig uitgenomen kan worden.

Als je veilig en voorbereid de weg op wilt is de Safety Hammer de beste keus.

Bekijk de Safety Hammer Plus:

http://www.autostyle.nl/hb-0110035.html

Bekijk de Emergency Tool Evolution:

http://www.autostyle.nl/hb-0110037.html

dinsdag 26 februari 2013

Sparco kinderstoeltjes, sportief van jongs af aan.

Nu nieuw bij AutoStyle de meegroei Sparco kinderstoel. De ideale en veilige kinderstoel voor het vervoer van jouw kind in de auto. De autostoel is compleet verwijderbaar uit de auto en groeit mee met het kind. Hierdoor kan jij lang met de autostoel vooruit. Sparco is een hoogwaardig merk maar daar is de prijs niet na, je betaalt slecht 169,40. Sparco is het merk als het gaat om comfortabele en veilige autostoelen. Het is een echte kinderstoel maar heeft wel een mooi sportief uiterlijk. Jouw kinderen kunnen vanaf jongs al in een echte Sparco kinderstoel rijden. De autostoelen zijn verkrijgbaar in het grijs, blauw en rood.



De autostoel stoel is van zeer duurzaam materiaal gemaakt waardoor je de stoel lang kan gebruiken. Doordat de stof water en vuil afstoot hoef je niet na elk ritje de stoel schoon te maken. Mocht de stoel wel vies worden is dat geen probleem want je kan makkelijk de bekleding verwijderen en in de was gooien. Het bevestigingssysteem maakt gebruik van de veiligheidsgordels van de auto, waardoor je snel de kinderstoel kunt instaleren en verwijderen. Door zijn liggende rugleuning kan deze op de voorste zitplaats in de auto bevestigd worden. Dit is de veiligste plek in de auto voor jouw kind. 

Neem een kijkje in onze online shop en kijk welke u het mooiste vind voor jouw kind. 

Voordelen:

De autostoel is ergonomisch en is bovendien een comfortabele stoel.
De autostoel is zeer veilig en E13 gekeurd.
De bekleding is verwijderbaar en wasbaar.
De stoel groeit mee met uw kind, zo heeft u er lang profijt van.

Specificaties:

Deze kinderstoel is geschikt voor kinderen in de leeftijd 0 maanden tot 4 jaar (gewicht 0-18kg)
Kan op de traditionele manier met de driepunts gordel van de auto worden gemonteerd
ECE: 0 t/m I
Gewicht: 0 t/m 18 kg
Leeftijd: ca. 0 maanden t/m 4 jaar
Lengte: 46
Breedte: 40
Hoogte: 70

Bekijk de Sparco kinderstoel:

http://www.autostyle.nl/catalogsearch/result/?q=kinderstoel

maandag 25 februari 2013

Stickerbomb, de nieuwe tuning sensatie.

In de auto tuningscene komt elke dag wel weer een nieuw revolutionair product uit. Zo is er nu de Stickerbomb, een zelf aan te brengen stickervel waar je gegarandeerd de aandacht mee trekt. Het is op dit moment enorm populair in de USA en in het Midden-Oosten. Het stickervel is een explosie van alle denkbare merken, types, en kleuren die jij op jouw bolide wilt zien. Het is een samengevoegd stickervel  met een overzichtelijke uitspatting waarmee jij jouw getunede auto nét even dat beetje meer mee geeft. Jij bepaalt zelf waarop je het aanbrengt. Of je nou je hele motorkap of alleen bepaalde details ermee bedekt, je zult net even wat meer opvallen. Het is verkrijgbaar in 2 verschillende graffiti designs in het formaat 60x200cm. Zo kun je met 1 vel ontzettend veel onderdelen beplakken. Je kunt het makkelijk zelf aanbrengen en als je weer wat anders wil haal je het er makkelijk weer van af.
Naast dat je jouw auto een flitsend nieuw uiterlijk geeft kan je het ook gebruiken als je schade op je auto hebt. Het over laten spuiten van jouw auto kan erg duur zijn. Het stickervel bedekt een paneel volledig en zo maak van de schade plekken van jouw auto juist flitsende aandachtspunten. Daarbij beschermt het metalen onderdelen tegen corrosie van het weer.

Je kan de Stickerbomb ook aanbrengen op andere spullen dan jouw auto. Zo kan je jouw mobiele telefoon, laptop, beker en wat je maar kan bedenken volledig bij jouw auto laten passen.

De Stickerbomb is de aankleding voor de auto van de tuningfanaat die echt wil opvallen!
Bekijk Stickerbomb:

Wil je zien hoe de Stickerbomb eruit ziet op auto-onderdelen?  Klik op de videolink om te kijken hoe het werkt.

De AutoStyle Film Spray, een flitsend uiterlijk en bescherming in 1.

AutoStyle heeft een film spray ontwikkeld waarmee je makkelijk, goedkoop en snel jouw auto een volledig nieuw uiterlijk geeft. De AutoStyle Film Spray is een vloeibare coating spray uit een spuitbus waarmee je een zwarte film laag aanbrengt. Je kunt de film spray aanbrengen op lichtmetalen en stalen velgen, carrosserie-onderdelen, buitenspiegels, autogrills en dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Je kunt zo bijvoorbeeld gemakkelijk jouw velgen een ander uiterlijk geven of beschadigde velgen er weer als nieuw uit laten zien. De film spray is een erg voordelige manier om jouw auto een nieuwe look te geven. Eén spuitbus van 400 ml is goed voor 2 velgen! Dat betekent dat je voor minder dan 50 euro jouw 4 velgen een totaal ander uiterlijk geeft. Het laten coaten of spuiten is vrij duur vergeleken met het gebruiken van de film spray. Als je niet tevreden bent of je wilt wat anders kan je heel gemakkelijk de folie zonder resten verwijderen.
De AutoStyle Film Spray is bij uitstek geschikt om beschadigde velgen er weer flitsend uit te laten zien.
Je kan bijvoorbeeld de spray gebruiken als jouw velgen beschadigd zijn en ook voor preventieve bescherming. De spray is perfect geschikt om in de winter te gebruiken. Strooizout tast velgen aan, vooral de gepolijste of kale metalen velgen. Door de film spray aan te brengen op jouw velgen voorkom je lelijke corrosie plekken door het strooizout. Na de wintermaanden kan je de film laag weer verwijderen en jouw velgen zijn weer zo goed als nieuw. Je kan de film spray aanbrengen op vrijwel alle auto onderdelen. Zo kan je snel jouw auto een remake geven en tegelijkertijd bescherming bieden. Aangezien de film spray corrosie bestendig is hoef je minder vaak auto-onderdelen te vervangen die kunnen beschadigen of verkleuren.
Wil je jouw auto snel een ander uiterlijk geven en bescherming bieden dan is de AutoStyle Film Spray het ideale product.

Voordelen:

• Snel een flitsend nieuw uiterlijk.
• Makkelijk aan te brengen en te verwijderen.
• Aanzienlijk goedkoper dan coating of laten spuiten.
• Jouw auto-onderdelen blijven langer mooi en schadevrij, het beschermt de originele coating of lak.
• Bestendig tegen corrosie door het weer en UV-straling.

Bekijk de AutoStyle Film Spray :
http://www.autostyle.nl/fs-1000.html