maandag 9 september 2013

Een unieke belevenis: Super Opkikker Dag

Super Opkikkerdag. Dit is een speciale dag die wordt georganiseerd door Stichting Opkikker voor zieke kinderen. Zo hebben deze kinderen en ook hun gezin een dag om ze eventjes af te leiden van de ziekte. 

Er worden meerdere dagen georganiseerd per jaar en er is een breed spectrum aan activiteiten aanwezig. Op deze Super Opkikkerdagen krijgen 50 tot 60 gezinnen tegelijk hun eigen persoonlijke dag aangeboden. De gezinnen hebben ook hierbij een, op hun intake afgestemd, verrassingsprogramma en worden de hele dag begeleid door een eigen vrijwilliger. Hierbij wordt gekeken wat het kind leuk vind en ook kan.

AutoStyle deed zelf mee met een Toyota Supra waarmee we gingen touren met de kinderen en hun familie. Dit deden we in samenwerking met de organisatie Streetgasm die meerdere sportauto's ter beschikking had gesteld.
Er worden dus niet alleen in sportauto's ritjes gemaakt met de kinderen en hun familie, er zijn nog meer activiteiten:
  • Helikoptervluchten.
  • Speedboot varen.
  • Meerijden in een zijspan of achter op de motor.
  • Meerijden in brandweerwagens en limousines.
  • Brandjes blussen i.s.m met de brandweer
Het is bijzonder om te zien hoe zo'n dag een brede glimlach op het gezicht van de kinderen en hun familie kan geven. Wij vonden het een eer om hier aan bij te dragen.

Wij hebben een compilatiefilmpje van de Super Opkikkerdag gemaakt om te laten zien hoe zo’n dag er nou eigenlijk uitziet. En voor de echte autoliefhebbers waren er veel unieke sportauto's aanwezig. 

Bekijk het compilatiefilmpje hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten