donderdag 31 oktober 2013

Je beste vriend in de winter: De AutoStyle Keramische Heater.

Snel de weg op en benzine besparen met de AutoStyle Keramische Heater. Als jouw auto bevroren of beslagen ramen heeft en je houdt er van om in een warme auto stappen als het koud is, dan is deze Keramische Heater de oplossing. Je plaatst de Heater simpelweg in je auto, sluit het aan op je sigarettenaansluiting en jouw auto wordt direct verwarmd. Nooit meer wachten tot je motor warm is gedraaid. De Heater verwarmt meteen jouw auto zonder dat de motor aanstaat, zo bespaar je dus ook benzine.

De AutoStyle Keramische Heater heeft ook een timer zodat je zelfs al 3 uur van te voren kan in stellen wanneer de auto begint op te warmen. Zo stap je altijd in een comfortabele warme auto en zijn de ramen schoon wanneer je wil gaan rijden. De Heater is voorzien van een 360° draaibare voet waardoor je de warmte kan concentreren op een bepaalde plek.

Bekijk de AutoStyle Keramische Heater



Specificaties:

1. Benzine besparen.
2. Werkt direct, verwarmt de auto zonder dat de motor aanstaat.
3. Directe ontdooiing van bevroren en beslagen ramen.
4. 360 graden te draaien.
5. 12 Volt / 200 Watt.
6. Afmetingen: 12,5x10,5x9cm.

Belangrijk:

De Heater produceert veel warmte. Het is dus belangrijk dat je er veilig mee omgaat. Het is een heel veilig systeem en bij normaal gebruik kan er niks fout gaan, maar leg er bijvoorbeeld geen doekjes overheen en zorg dat de Heater goed stabiel staat en niet omvalt.

Montage:

Het installeren van de AutoStyle Keramische Heater is erg gemakkelijk en wijst zich vanzelf. En op YouTube kun je talloze simpele instructiefilmpjes vinden. Mocht je toch hulp willen hebben bij het installeren van jouw Keramische Heater dan kun je altijd naar jouw AutoStyle dealer gaan.

Bekijk de AutoStyle Keramische Heater